Sådan virker det

"En grundig introduktion til Huseftersyn.dk' funktionalitet"

Opret auktion
Vælg hvilke rapporter du
ønsker og opret en
GRATIS auktion
Få hammerslag
Indenfor 24 timer vil din
auktion få hammerslag
Modtag huseftersyn
Færdige rapporter indenfor
8 hverdage
Ejerskifteforsikring
Få markedets
bedste tilbud
Opret GRATIS auktion

Ved oprettelse af en auktion over dit huseftersyn, udfylder du vores formular, som vi har udformet så enkelt og brugervenligt som muligt. Formularen tager kun et par minutter at udfylde og vi behandler naturligvis dine informationer 100 % fortroligt!

Når du, nederst i formularen, klikker på ”OPRET GRATIS AUKTION ” modtager du automatisk en e-mail fra os. Er oplysningerne i e-mailen korrekte klikker du på ”BEKRÆFT AUKTION” – og så er du færdig. Din auktion er nu i gang. Held og lykke med auktionen!

Hvordan opretter jeg en auktion?

Når du skal oprette en auktion, klikker du på ”OPRET AUKTION” øverst på siden. Så kommer du til formularen.Koster det noget at oprette en auktion?

Det er 100 % GRATIS at oprette en auktion.Hvad kan jeg oprette auktion over?

I vores prisliste kan du se hvilke auktioner der kan oprettes.Hvilket hammerslag kan jeg forvente at få?

I vores prisliste kan du se hvilke mindste og højeste priser der er for de forskellige auktioner. Se prislisten herHar du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, du finder vores kontaktoplysninger her.Følg din auktion

- Få hammerslag indenfor 24 timer

Din auktion er nu i gang og du kan hele tiden følge den på Huseftersyn.dk under "Vis auktioner" samt under "Min side" når du er logget ind på Huseftersyn.dk.

Hurra! Du fik hammerslag og har helt sikkert sparet en masse penge, du vil nu blive kontaktet af den bygningssagkyndige som har vundet auktionen. I aftaler nu sammen tidspunkt for udførelse af huseftersynet.

Hvem kan købe min auktion?

Mere end et hundrede beskikkede bygningssagkyndige sidder fra start klar til at deltage i vores auktioner.Hvor lang tid løber min auktion?

Alle auktioner løber højest til den efterfølgende dag kl. 16.00.
I tidsrummet kl. 8-16 stiger auktionerne, for hver time, med 1/8 af forskellen mellem den i prislisten angivne mindste og højeste pris. Når den bygningssagkyndige trykker på knappen ”KØB NU” er auktionen vundet.
Dvs. oprettes en auktion eks. kl. 20.00, løber auktionen fra kl. 20.00 til kl. 8.00 med den i prislisten angivne mindste pris – herefter stiger ”KØB NU” prisen for hver time med 1/8 af forskellen mellem den i prislisten angivne mindste og højeste pris.
Se prislisten herHuseftersyn

– Færdige rapporter indenfor 8 hverdage

Du får nu besøg af den bygningssagkyndige som skal udføre selve huseftersynet. Har du tilkøbt et eleftersyn får du også besøg af den autoriserede elinstallationsvirksomhed som skal udføre el-eftersynet. Du modtager herefter de færdige rapporter indenfor 8 hverdage. Lettere bliver det ikke, du bestiller kun èt sted og du betaler først efter levering af rapporterne.

Er jeg sikker på at den bygningssagkyndige er godkendt til at lave huseftersyn?

Den bygningssagkyndige er beskikket af Ministeriet for BY, Bolig og Landdistrikter.
Beskikkede bygningssagkyndige er fagfolk, som har mindst 5 års erfaring med bygningsundersøgelser eller tilsyn med byggeri, og som har fået en efteruddannelse i reglerne for huseftersyn. Beskikkelsen kræver desuden, at den bygningssagkyndige har en gyldig ansvarsforsikring, som kan dække fejl begået i tilstandsrapporten i mindst 5 år.

Hvem laver eleftersynet?

Eleftersynet udføres altid af autoriserede installatører, eller deres ansatte, som er tilmeldt ordningen for eleftersyn.Hvornår skal jeg betale for rapporterne?

Du betaler direkte til den bygningssagkyndige der har vundet din auktion. Betalingen sker først når du har modtaget rapporterne fra den bygningsagkyndige.Eleftersyn

– Færdig rapport indenfor 8 hverdage

Hvis du har tilvalgt – Eleftersyn til fast pris – får du nu besøg af den autoriserede elinstallationsvirksomhed som skal udføre el-eftersynet. Du modtager herefter den færdige rapport indenfor 8 hverdage.

Ejerskifteforsikring

– Tilbud indenfor 3 hverdage

Hvis du har tilvalgt – få gratis tilbud på ejerskifteforsikring – sender vi nu helt automatisk din tilstandsrap-port og din eleftersynsrapport til forsikringsselskaberne. Du vil nu, indenfor 3 hverdage, modtage tilbud på ejerskifteforsikring.

HUSK, at du som sælger betaler halvdelen af ejerskifteforsikringen. Det er køber, der afgør, om ejerskifteforsikringen skal købes. Købes forsikringen, skal sælger refundere køber halvdelen af præmien på den ejerskifteforsikring, som sælger har indhentet tilbud på. Køber kan naturligvis indhente tilbud fra andre forsikringsselskaber, men uanset om køber vælger et dyrere eller billigere tilbud, skal sælger stadig betale halvdelen af præmien i det oprindelige tilbud.