Købsvilkår

"Huseftersyn.dk' Købsvilkår"

HusEftersyn.dk’s købsvilkår

Gældende fra 4. april 2016


Ved at oprette en gratis auktion på huseftersyn.dk accepterer du disse vilkår og brugerbetingelser, og du opfordres hermed til at læse betingelserne og gemme/udskrive dem. • 1. Salg generelt

  Du har på huseftersyn.dk mulighed for at bestille diverse auktioner på blandt andet tilstandsrapporter, energimærke og eleftersyn.
  Når du bestiller ydelser via vores website, skal du være opmærksom på følgende: Huseftersyns ordresystem sender kunden en e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden.

 • 2. Priser

  Alle priser på websitet angives i DKK, inklusive moms, alle danske afgifter mm.

 • 3. Betaling

  Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko, i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 DKK., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
  De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken huseftersyn.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet trækkes straks når ordren er bekræftet af kunden.

  I huseftersyns.dk Internet-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, MobilePay.

 • 4. Fortrydelsesret

  Der er ikke nogen fortrydelsesret på ydelsen, da auktionen sættes straks i gang efterfølgende.

 • 5. Dine personlige oplysninger

  Når du bestiller en ydelse hos huseftersyn.dk, skal du oplyse navn, adresse, e-mail, tlf. Alle de personlige informationer, som vi registrerer, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videreformidlet til tredjemand.

 • 6. Reklamationsret

  Der er ikke nogen reklamationsret på ydelsen, da denne vil blive igangsat straks.